Meniu
Inchidere meniu

Noul Volkswagen California

Disponibil pentru comandă începând cu vara 2024

  1. 1.

    Noul VW California nu este încă disponibil pentru vânzare. Gehe zurück

Libertatea de mișcare, redefinită: noul Volkswagen California

California: cea mai de succes autorulotă din lume de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, a fost un simbol al libertății de mișcare timp de decenii. Noul Volkswagen California își propune să continue această moștenire. Concepte inovatoare, o nouă platformă, un nou concept de interior, noi funcționalități: noul California este atât un partener de încredere în viața de zi cu zi, cât și o autorulotă completă pentru aproape toate aventurile imaginabile.

Conceptul 3 camere cu bucătărie de vară

Noul California vine cu 2 uși glisante ca standard - acest lucru facilitează integrarea vehiculului în viața de zi cu zi și aventurile de camping. Ușa glisantă de pe partea pasagerului facilitează intrarea și ieșirea. Ușa glisantă suplimentară de pe partea șoferului, împreună cu unitatea de bucătărie complet reproiectată¹ și o masă exterioară pliabilă², oferă diverse opțiuni pentru a găti și a lua masa în aer liber. Chicineta cu plită pe gaz și chiuvetă este situată direct lângă ușa glisantă. Iar frigiderul poate fi accesat atat din exterior cat si din interior si este ferit de soare si ploaie datorita copertinei optionale. Această a doua intrare extinde semnificativ spațiul disponibil și transformă noul Volkswagen California într-un spațiu cu trei zone cu destinații diferite.

Scaune foarte flexibile

Camping mai spațios: în loc de frâna de mână manuală, frâna de parcare electrică permite trecerea între scaunele șoferului și pasagerului din față (atât pivotante, cât și reglabile pe înălțime³) către habitaclu al noului California. Există mult spațiu în spatele scaunului șoferului - pentru o toaletă portabilă de camping, de exemplu. Cele două scaune individuale din habitaclu, ușor de îndepărtat sau de mutat, creează rapid și ușor mai mult spațiu pentru obiecte lungi, cum ar fi o placă de surf. De asemenea, oferă mai multă flexibilitate și un confort sporit datorită funcției de somn și sertarelor integrate.

Smart Camping

Funcții digitale, servicii mobile online inovatoare de nivel înalt și sisteme inteligente de asistență: lucrurile utile vin ca standard în noul Volkswagen California. Cum ar fi afișarea și funcționarea funcțiilor rulotei, controlul climatizării în zona pasagerilor, încălzirea interiorului prin încălzirea auxiliară cu aer⁴, controlul luminii ambientale⁵ (în jurul cadrului acoperișului) și multe altele prin trei puncte de control: prin California App, noul In-Car App⁶ și o nouă unitate de comandă a rulotei pe stâlpul C cu un afișaj tactil în format portret de 12,7 cm (5").

Mai multă libertate și în viața de zi cu zi

Noul California nu stabilește doar standarde când vine vorba de camping. De asemenea, impresionează prin inovații inteligente în viața de zi cu zi. Cele două uși glisante de pe partea șoferului și a pasagerului nu numai că măresc siguranța la intrare, dar fac și viața de zi cu zi mult mai ușoară. Te plimbi în jurul mașinii cu alimentele tale? Ai pe ce să le așezi. Încărcați frigiderul direct din exterior? Nici o problemă. Scaune individuale mai ușoare în habitaclu, care pot fi mutate sau îndepărtate individual pentru a transporta articole mai mari? Funcționează rapid și ușor - deosebit de plăcut pentru oricine dorește să treacă rapid de la modul birou mobil la timpul liber.

 

 

Urmărește aici: premiera mondială a noului Volkswagen California

Sărbătorim premiera mondială a noului California. Și poți fi parte din ea. Vizioanare plăcută!

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen