Meniu
Inchidere meniu

Autovehiculele electrice de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

Autovehiculele electrice de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

Autovehiculul electric pentru viața cotidiană Noul ID. Buzz

Prima generație a unui nou tip de mobilitate la Volkswagen Autovehicule Comerciale: noul ID. Buzz. Setează noi standarde la capitolul tehnologie, design și confort de rulare și se dovedește astfel însoțitorul perfect pentru provocările vieții cotidiene.

Bateria litiu-ion a modelului ID. Buzz are la încărcare completă o autonomie de până la 420 km¹. Astfel ajungeți fără probleme de la programare la programare. Și dacă faceți între timp pauză de prânz: bateria se poate încărca cu un sistem de încărcare rapidă CCS, la o capacitate de încărcare de 170 kW, în doar 30 de minute până la 80%².

Autovehiculul comercial electric pentru mobilitate profesională Noul ID. Buzz Cargo

Cu noul ID. Buzz Cargo puteți răspunde aproape tuturor provocărilor vieții cotidiene profesionale. Pe lângă designul atrăgător, acest model de autovehicul comercial electric este echipat cu cea mai modernă interconectare, sisteme digitale și numeroase funcții inteligente. În combinație cu volumul său de încărcare mare, ID. Buzz Cargo convinge pe toată linia.

La fel ca autoturismul, ID. Buzz Cargo are o baterie litiu-ion, care are o autonomie de până la 420 km¹ cu o încărcare completă. Astfel puteți parcurge fără probleme și distanțe mai lungi. Prin intermediul sistemului de încărcare rapidă CCS, la o capacitate de încărcare de 170 kW, se încarcă în numai 30 de minute până la 80%².

Autovehiculul comercial electric cu propulsie hibridă Modelul Multivan eHybrid

Pentru prima dată, modelul Multivan este furnizat și cu o propulsie plug-in hibrid. Plimbări exclusiv electrice prin oraș? Cu Multivan eHybrid este posibil, distanțe de până la 50 km³ pot fi parcurse exclusiv electric. Pentru dumneavoastră asta înseamnă: plăcere redefinită la volan, mai puțin consum de combustibil, funcționare locală neutră din punct de vedere CO în regim exclusiv electric și flexibilitate din punct de vedere al autonomiei.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen