Încărcare pe drum: numeroase posibilități de încărcare

Fie că vă aflați la cumpărături, la serviciu sau pe autostradă - între timp, rețeaua de încărcare este foarte extinsă. Avantajul: puteți utiliza, dacă este necesar, numeroase pauze din timpul călătoriei pentru încărcare - și porniți mai departe cu acumulatorul încărcat. Plata și derularea au loc în mod foarte relaxat, prin intermediul serviciului de încărcare We Charge1 la - peste 270.000 de puncte de încărcare din Europa.

Încărcare la locul de muncă

Numeroși angajatori își construiesc între timp o infrastructură de încărcare și le oferă angajaților lor posibilitatea de a-și încărca autovehiculul electric sau plug-in hibrid în parcarea companiei. Astfel, mobilitatea se schimbă, deoarece puteți alimenta cu curent în timpul serviciului.

Încărcare la cumpărături

Parcați autovehiculul electric și folosiți eficient durata de staționare: Ceea ce nu a fost posibil niciodată cu un autovehicul cu motor cu ardere internă, devine uzual cu un autovehicul electric. Ce bine că tot mai multe supermarketuri, mall-uri, magazine de bricolaj și parcări publice acoperite dezvoltă o infrastructură de încărcare. Astfel puteți folosi timpul de parcare în mod eficient, pentru încărcarea parțial chiar gratuită a autovehiculului dumneavoastră electric - încărcându-l. 

Încărcare pe autostradă

Pe distanțe mai lungi se poate întâmpla să trebuiască să vă încărcați autovehiculul electric printre altele și pe autostradă. Vestea cea bună este că în prezent s-au schimbat multe. Infrastructura de încărcare rapidă a fost extinsă semnificativ în anii trecuți și se extinde continuu. Printre altele, concernul Volkswagen ca parte a asociației în participațiune, fondată împreună cu alți producători de automobile și denumită IONITY , se angajează la configurarea unei astfel de infrastructuri pentru încărcare. Și furnizorii de curent au investit în extinderea de stații de încărcare rapidă de pe autostrăzi. Deja de acum, de-a lungul rețelei europene de autostrăzi se poate încărca cu curent în numeroase puncte de încărcare. Iar cu We Charge1 găsiți instantaneu următoarea stație de încărcare liberă.

We Charge: încărcare și plată. Simplu și transparent.

Prin serviciul nostru de încărcare We Charge beneficiați de acces direct la rețeaua publică de încărcare și vă puteți încărca simplu autovehiculul electric, peste tot în Europa, la peste 270.000 de puncte de încărcare. Foarte comod, de pe smartphone, prin intermediul aplicației We Connect ID. de la Volkswagen. Respectiva autentificare la stațiile de încărcare se realizează fie prin cardul de încărcare We Charge fie, imediat ce tehnologia va beneficia de o acoperire suficientă, prin Plug & Charge - astfel, decontarea se poate realiza cu informațiile salvate de dumneavoastră în autovehicul și poate fi accesată automat după conectarea cablului de încărcare.

Cum pot utiliza serviciul de încărcare We Charge ?

  • Descărcați aplicația gratuită We Connect ID. .
  • Creați un Volkswagen ID gratuit și autentificați-vă în aplicație
  • Selectați un tarif de încărcare We Charge (cardul de încărcare gratuit vi se va transmite ulterior prin poștă)
  • După primire, cardul de încărcare trebuie activat în aplicația We Connect ID.

În timp ce încărcați, puteți vizualiza relaxat de pe drum cu We Charge prin intermediul aplicației We Connect ID. starea dumneavoastră de încărcare, puteți controla procesul de încărcare și preclimatizarea sau puteți primi mesaje Push. În plus, We Charge vă oferă, prin intermediul contractului de servicii de încărcare încheiat, plata ulterioară inclusiv factură și rezumatul tranzacțiilor. Totul complet automat.

Aflați mai multe despre tarifele We Charge

Tarifele de încărcare, cardul de încărcare, precum și modelele ID. Charger sunt o ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 20% TVA, NoVA ținând cont de reducerile și suplimentele NoVA conf. § 6 NoVAG și taxele de transport. Pentru o mai bună lizibilitate a textelor, am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor cu caracter personal. Aceasta nu implică în niciun caz o discriminare a celuilalt sex. Vă mulțumim pentru înțelegere. Valorile de consum și emisii indicate au fost determinate conform procedurii de măsurare prevăzute prin lege. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP a înlocuit noul ciclu european de conducere (NEFZ). Ca urmare a condițiilor de verificare realiste, valorile pentru consum de combustibil și emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Consumul și emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu variază numai în funcție de utilizarea mai eficientă a combustibilului de către autovehicul, ci sunt influențate și de stilul de conducere și de alți factori în afară de cei tehnici. În special ca urmare a echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope mai late, instalație de climatizare, suport portbagaj de acoperiș etc.) parametri relevanți ai autovehiculului, ca de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica se modifică și astfel pot rezulta valori de consum și emisii de CO₂ diferite. Taxa pe consumul standard de carburant (NoVA), precum și remunerațiile se calculează conform valorilor indicate în omologarea de tip CE. Valoarea de emisii de CO₂ relevantă pentru autovehicule testate confort WLTP este valoarea WLTP combinată a emisiilor de CO₂ în g/km, pentru autovehicule electrice hibride cu alimentare externă, valoarea WLTP combinată ponderată a emisiilor de CO₂ în g/km. Puteți obține mai multe informații la adresa https://www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp sau de la o reprezentanță autorizată.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Soluții de încărcare

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Soluții de încărcare

Descoperiți cele mai bune și mai sustenabile posibilități de a integra încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric în viața cotidiană.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen