Digitalizarea in Multivan

Performanță modernă, conectivitate inovatoare

Noul Multivan este pregătit pentru o nouă eră - iar în noua cabină a șoferului puteți vedea ce înseamnă asta: pe lângă numeroasele spații de depozitare, eliminarea frânei de mână și trecerea la habitaclu mai practic, caracteristicile digitale sunt la un nivel premium: afișaje digitale moderne, ecrane tactile de înaltă rezoluție, sisteme inovatoare de infotainment sau noul head-up display1 aduc o nouă experiență digitală.  

Head-up Display1

Aproape nimic de pierdut în trafic cu head-up display1. Ochii tăi sunt pe drum, dar nu trebuie să ratezi ceea ce se întâmplă în jurul tău. Indiferent dacă este afișată viteza, navigarea sau integrarea recunoașterii standard a semnelor de trafic - totul este proiectat în fața ta pe parbriz, astfel încât să nu fie nevoie să-ți iei ochii de pe drum pentru a fi informat.

Afișaje digitale

Experimentați o nouă lume digitală în spatele volanului. În plus față de afișajul head-up display-ul de ultimă generație1, veți fi încântați de noul Digital Cockpit cu afișaj activ de informații de 26,03 cm. Fie că este vorba de un afișaj de consum, kilometraj sau lista de redare actuală: puteți utiliza volanul multifuncțional pentru a determina cum arată Digital Cockpit - interactiv și individual. Opțional, puteți extinde funcțiile cu Digital Cockpit "Pro" 1 - inclusiv afișaj de navigație, rezoluție mai mare și o animație 3D a vehiculului. Nu a fost niciodată mai relaxat la volanul lui Multivan - și, bineînțeles, nici mai modern. 

Sistem infotainment

Sistemul de infotainment standard "Ready 2 Discover" cu un ecran tactil color de 25,4 cm nu lasă nimic la întâmplare. Serviciile We Connect2 și We Connect Plus pot fi controlate jucăuș prin intermediul ecranului tactil mare. Sistemul de sunet premium opțional de la Harman Kardon1 oferă cele mai bune sisteme de divertisment și infotainment cu funcții extinse, disponibile ca upgrade-uri opționale. Versiunea premium "Discover Media" 1 vine cu navigare, streaming standard și Internet, Amazon Alexa App3 și wireless1 App-Connect: Aceasta transformă noul dvs. Multivan într-o casă inteligentă. Fie că este vorba despre un vehicul de zi cu zi, un birou mobil sau o autoutilitară de vacanță - cu caracteristicile sale inovatoare, noul Multivan este pregătit pentru aproape orice. 

Sistem audio premium Harman-Kardon1

Cu sistemul de sunet premium de la Harman-Kardon, noul Multivan nu are ca scop ascultarea muzicii - este vorba despre experimentarea ei. 14 difuzoare de înaltă performanță, inclusiv un subwoofer și un amplificator de 840 wați asigură o acustică reglată fin datorită unui aranjament spațial optim. Experiența sunetului este îmbunătățită de algoritmul Fraunhofer Sonamic Panorama, care distribuie sunetul în mod optim în vehicul. Activând și dezactivând algoritmul în setările audio, puteți experimenta diferența. Învelișul difuzoarelor din oțel subțire de napolitane, realizat cu o tehnologie laser recent dezvoltată, de înaltă precizie, are, de asemenea, un aspect elegant. Indiferent unde vă așezați în noul Multivan - cu sistemul de sunet Harman-Kardon veți experimenta sunetul de cea mai înaltă calitate oriunde vă aflați.

Dotare opțională disponibilă contra cost.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și conectați-vă la We Connect cu numele dvs. de utilizator și parola. Mai mult, un contract separat We Connect sau We Connect Plus trebuie încheiat online cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți 90 de zile după predarea vehiculului pentru a înregistra vehiculul la vwn.de/myVolkswagen sau prin intermediul aplicației "Volkswagen We Connect" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și utilizați serviciile pentru durata termenului gratuit convenit. Utilizarea serviciilor online mobile We Connect este posibilă printr-o conexiune la internet integrată. Costurile de date asociate suportate în Europa sunt suportate de Volkswagen AG în cadrul acoperirii rețelei, cu excepția serviciilor "Streaming & Internet" și a aplicațiilor individuale pentru mașini. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", aplicații individuale în mașină și hotspot-ul WLAN, pachetele de date cu costuri pot fi obținute de la partenerul extern de comunicații mobile "Cubic Telecom" și utilizate în zona de acoperire a rețelei în cadrul a numeroase țări europene. Pentru termeni, prețuri și țări acceptate, vizitați vw.cubictelecom.com. Alternativ, este posibil să utilizați web radio și streaming media prin intermediul unui dispozitiv mobil (de exemplu, smartphone) cu capacitatea de a acționa ca un hotspot WiFi mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai cu un contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dvs. și furnizorul dvs. de telefonie mobilă și numai în cadrul acoperirii rețelei respective de telefonie mobilă. Schimbul de date prin internet poate duce la costuri suplimentare (de exemplu, taxe de roaming), în funcție de tariful dvs. de telefonie mobilă, respectiv apeluri și trafic în roaming. Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și de o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dvs. și furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate varia de la o țară la alta și depinde atât de vehicul, cât și de echipament. Serviciile sunt disponibile pentru perioada contractuală convenită și pot fi supuse unor modificări ale conținutului sau pot fi întrerupte în timpul perioadei contractuale. Mai multe informații sunt disponibile de pe connect.volkswagen-we.com și de la partenerul dvs. Volkswagen. Pentru informații despre condițiile tarifare mobile, vă rugăm să contactați furnizorul dvs. de telefonie mobilă.

Amazon, Alexa și toate logo-urile și mărcile de mișcare asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale filialelor sale. Funcția Alexa afișată depinde de tehnologia Smart Home; aveți nevoie de un cont de utilizator Amazon pentru a utiliza Alexa. Volkswagen AG permite accesul clienților Alexa în vehicule, în timp ce serviciile bazate pe cloud de la Alexa sunt oferite de Amazon. Pentru a putea utiliza aplicația Alexa In-Car într-un Volkswagen, aveți nevoie și de un ID Volkswagen și de un contract We Connect, care include opțiunea de control vocal. Costurile conexiunii de date vor fi suportate de dvs. Aplicația Alexa In-Car este disponibilă / utilizabilă numai în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania și Franța. Partenerul dvs. Volkswagen vă poate spune dacă vehiculul dvs. îndeplinește această cerință. 

 

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Descoperă o nouă lume Premieră mondială: noul Multivan

Descoperă o nouă lume Premieră mondială: noul Multivan

De-a lungul anilor, fiecare model Multivan și-a încântat întotdeauna fanii cu momente deosebite. Noul Multivan nu face excepție - și este mai mult decât un vehicul. Este un loc de întâlnire, un loc pentru orice generație, un spațiu în care te simți ca acasă, dar și un mijloc de transport.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen
24px/magnifier Created with Sketch.