Ce este WLTP?

Cât consumă un autovehicul? Volkswagen Autovehicule Comerciale poate răspunde la această întrebare mult mai exact cu ajutorul ciclului de conducere unitar WLTP. Pentru că noile procedee de măsurare a emisiilor de combustibil și CO2 se orientează mai exact comportamentului cotidian la conducere. WLTP înlocuiește standardul actual NEDC pentru toate autovehiculele din septembrie 2017 și pentru toate autovehiculele comerciale ușoare din septembrie 2018.

WLTP înseamnă Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure. Acest lucru înseamnă "procedeul de testare armonizat la nivel mondial pentru autovehiculele comerciale ușoare" și descrie un nou procedeu de testare care stabilește consumul unui autovehicul. Pe baza datelor reale de conducere colectate la nivel mondial, va fi de ajutor în viitor și simularea unei curse auto realiste în condiții de laborator . Astfel că WLTP nu ia în considerare doar diverse situații și viteze din trafic, ci și diverse variante de echipare și clase de greutate ale unui autovehicul.

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noi standarde pentru valorile de consum.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen