Motive temeinice pentru WLTP

Consumul unui autovehicul poate diferi de la datele producătorului autovehiculului . De aceea, relevanța rezultatelor măsurate pe baza noului ciclu de conducere european (NEDC) este mai degrabă criticată. Acest lucru se întâmplă deoarece consumul real diferă puternic în funcție de comportamentul la conducere și de dotările autovehiculului. De exemplu, dacă un autovehicul rulează mult în traficul urban, pe drumurile naționale sau pe autostradă. Pentru a lua în calcul aceste diferențe, se transformă condițiile teoretice ale ciclului NEDC într-un profil de deplasare dinamic, bazat pe datele statistice culese și pe evaluarea profilelor medii ale utilizatorilor: În total se ia în considerare o accelerare mai mare, o viteză medie mai mare și o viteză maximă mai mare. Iar în locul simulării combinate a traficului urban și extraurban, se testează acum autovehiculul în patru faze pe diverse domenii de viteză.

Aceste valori ale gazelor arse și consumului măsurate conform WLTP trebuie să fie indicate din 01 septembrie 2017 pentru toate modelele de autovehicule și motoare nou introduse. Directiva WLTP pentru autovehiculele comerciale ușoare intră în vigoare din 01 septembrie 2018. Volkswagen Autovehicule Comerciale se ocupă de conversia modelelor cu înmatriculare pentru transport de persoane din vara anului 2018, iar pentru modelele cu înmatriculare pentru transport de marfă, această conversie s-a făcut până la cel  01 septembrie 2019.

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noi standarde pentru valorile de consum.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen