Sisteme moderne de asistență pentru șofer

Grijă înainte de orice

Pentru a se asigura că fiecare călătorie se încheie la fel de relaxată cum a început, noul Caddy are numeroase sisteme de asistență pentru șoferi care pot interveni preventiv în situații critice.

Asistent de ieșire din parcare1

Asistentul de ieșire din parcare oferă o funcție de avertizare cu privire la traficul aflat în spate, în timpul ieșirii din parcare și manevrelor. Acest lucru permite reducerea accidentelor prin aplicarea unei frânări de urgență automate în situații critice. Filmul prezintă pentru exemplificare modelul Crafter.

 

Sistemul de asistență pentru mentinerea benzii1

Asistentul pentru menținerea benzii contravirează în cazul părăsirii accidentale a benzii și avertizează simultan șoferul printr-un sunet precum și printr-o indicație pe afișajul multifuncțional. Filmul prezintă pentru exemplificare modelul Crafter.

În limitele sistemului.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen