Digital Cockpit

Astăzi bucurați-vă de confortul de conducere de mâine

Cockpit-ul digital vă oferă deja o idee a locului de desfășurare a călătoriei. Dacă doriți, harta de navigare poate fi, de asemenea, poziționată între contorul de revizie și tahograf. Deci cele două hărți pot fi amplasate în moduri diferite. Cockpit-ul digital poate, de exemplu, să afișeze mediul mai apropiat în timp ce este atent la ruta de navigare pe dispozitivul de navigație. Sau pur și simplu glisați meniul smartphone-ului în timp ce vă concentrați în continuare pe trafic. Vine un apel? El poate fi acceptat rapid și intuitiv prin intermediul portretelor de contact.

Ecranul LED cu contrast ridicat de 29,7 cm poate fi controlat în mod convenabil prin intermediul volanului multifuncțional din piele.

În Digital Cockpit aveți cele mai importante date din trafic chiar în fața ochilor.

Controlați sistemele de asistență în mod convenabil și ușor.

Alegeți melodia preferată - și continuați-vă drumul.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen