Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

De la microbuz la VIP-Shuttle

Atunci când cineva vorbește despre transportul profesional de pasageri, de obicei se gândește la Caravelle. Timp de peste 30 de ani, a rămas un reper în transportul profesional de pasageri. Competențele lui Caravelle 6.1? Confort și flexibilitate. Aptitudinile sale speciale? Servicii digitale inteligente și informații online. Și după muncă? Se transformă din când în când din shuttle în vehicul de familie.

Atunci când imaginea ta contează, alegi Caravelle 6.1

Variante de echipare

Mai ales impresionant

Impresionant de flexibil

Cameră pentru mulți oaspeți și tot ce își doresc ei

La fel de diferite ca și pasagerii dvs., cerințele pe care le aduc cu ei. Patru valize pentru o călătorie de weekend? O schimbare spontană la hotelul care este complet rezervat? Oricât de surprinzătoare ar putea fi toate acestea, Caravelle 6.1 nu va fi deranjat de ele. Toate cele trei linii de echipare sunt disponibile cu două ampatamente și o varietate de pachete de scaune. Sistemul modular de fixare a scaunelor cu o banchetă flexibilă de trei locuri face posibilă furnizarea spațiului suplimentar pentru bagaje în orice moment. Și spătarele pot fi pliate înainte, formând astfel o suprafață plană.

Condus relaxat

Șofer relaxat, oaspeți relaxați

În fiecare zi te asiguri că pasagerii tăi pot ajunge confortabil de la destinație.  Locul de muncă ergonomic al șoferului , servodirecția electromecanică și remodelarea panoului de bord fac conducerea cât mai confortabilă. Și, datorită vizibilității extraordinare, puteți urmări traficul chiar și în centrele aglomerate sau în caz de evenimente majore.

Confort ridicat al pasagerilor

Stare de bine simplificată

Un loc unde să respirați în voie - după o călătorie lungă, o zi de muncă încărcată sau între două întâlniri importante. Cu Caravelle 6.1 oferiți pasagerilor dvs. o oază de liniște pe patru roți. Și cu mult confort: scaune perfect dimensionate, izolare fonică excelentă, lumini de citire LED, un sentiment primitor și relaxant al spațiului interior, multe alte facilități vă asigură că oaspeții dvs. se vor simți confortabil pe toată durata călătoriei.

Sisteme de asistență de ultimă generație pentru șoferi

De la practic la util

Rămâi concentrat la traficul aglomerat și la noua rută - dar și atent la discuția cu pasagerii. Când conduci ai mânile pe volan. De aceea, Caravelle 6.1' vine cu noi sisteme de asistență pentru șofer, astfel încât să stați cât mai relaxați cu putință. Asistenții pentru pastrarea direcției de mers, cei de parcare sau cel de remorcare vă asigură suport la fiecare drum. Ai de efectuat o manevră cu spatele? Camera pentru mers cu spatele te va ajuta sa faci acest lucru.

Cea mai bună conexiune

În fiecare zi relaxat pe drum

Vehiculele devin mai inteligente. Caravelle 6.1 conține deja multe tehnologii digitale care fac condusul mai confortabil. De exemplu, cockpit digital de înaltă rezoluție, cu hartă de navigare. Sau Volkswagen We Connect: un serviciu care transformă smartphone-ul într-o telecomandă auto. Și acesta este doar începutul.

  • cockpit digital color de înaltă rezoluție
  • noi sisteme de radio și navigație cu touchscreen de până la 23,4 cm
  • servicii online mobile We Connect1
  • încărcarea inductivă a smartphone-urilor

Perfect în fiecare detaliu

Dotări

Motor

Inapoi la overview

Motor

Ca șofer sunteți pe drum toată ziua. Combinațiile de motor-cutie de viteze disponibile și tracțiunea integrală 4MOTION asigură placerea de a conduce.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Impunător de la prima vedere: Caravelle 6.1 radiază suveranitate și fiabilitate cu fiecare ocazie.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Proiectat pentru relaxare: scaunul șoferului și habitaclul trebuie să îndeplinească cerințe diferite. Dar toate au un lucru în comun - confortul până la ultimele detalii.

Funcționalități

Inapoi la overview

Funcționare

Condu inteligent: Digital Cockpit și We Connect vă oferă întotdeauna toate informațiile necesare - profesionale și private.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Atunci când ești la volan, întâlnești multe situații neprevăzute. Dar ai lângă tine ajutoare de încredere.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen