Sisteme de asistență

În fiecare zi relaxat pe drum

Atunci când ești la volan, aveți de înfruntat numeroase situații imprevizibile. Dar din fericire, sistemele de asitență sunt acoo când aveți nevoie de ele.

Asistentul pentru vânt lateral1

Stabilizează vehiculul atunci când apar rafale de vânt lateral, prin intervenții automate de frânare.  Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu în care este folosit modelul Crafter.

Senzori de perimetru1

Monitorizează întregul perimetru al vehiculului și indică abordări critice la stâlpi sau pereți pe afișajul sistemului de infotainment. Filmul pentru sistemul de asistență arată o exemplificare cu modelul Crafter.

Lane Assist1 2

Captează liniile de demarcație printr-o cameră multifuncțională și menține vehiculul pe banda prin intervenții de direcție. Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu cu modelul Crafter.

Reglarea automată a distanței ACC1 și sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist"1 2

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" inclus deja în funcția frânei de urgență City, ajută în situații critice la scurtarea distanței de oprire. In filmul de mai jos este prezentat modelul Crafter.

Sistemul de control a presiunii din anvelope1

Afișează presiunea actuală pentru fiecare pneu și avertizează în cazul diferențelor față de valoarea prescrisă.

 

Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație1

Captează limitele de viteză, depășirea interdicțiilor și restricțiile legate de timp și de vreme cu o cameră specială și informează șoferul pe afișajul multifuncțional.

 

Asistent de coborâre pante1

Printr-o reglare a turației motorului și, dacă este necesar, prin intervenția frânei, are grijă de o plecare controlată și sigură din rampă.

În limitele sistemului.

Șoferul trebuie să fie gata să înlocuiască sistemul de asistență în orice moment și nu va fi scutit de responsabilitatea sa de a conduce vehiculul în mod judicios.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen