Sisteme de asistență

În fiecare zi relaxat pe drum

Atunci când ești la volan, aveți de înfruntat numeroase situații imprevizibile. Dar din fericire, sistemele de asitență sunt acoo când aveți nevoie de ele.

Asistentul pentru vânt lateral1

Stabilizează vehiculul atunci când apar rafale de vânt lateral, prin intervenții automate de frânare.  Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu în care este folosit modelul Crafter.

Senzori de perimetru1

Monitorizează întregul perimetru al vehiculului și indică abordări critice la stâlpi sau pereți pe afișajul sistemului de infotainment. Filmul pentru sistemul de asistență arată o exemplificare cu modelul Crafter.

Lane Assist1 2

Captează liniile de demarcație printr-o cameră multifuncțională și menține vehiculul pe banda prin intervenții de direcție. Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu cu modelul Crafter.

Reglarea automată a distanței ACC1 și sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist"1 2

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" inclus deja în funcția frânei de urgență City, ajută în situații critice la scurtarea distanței de oprire. In filmul de mai jos este prezentat modelul Crafter.

Sistemul de control a presiunii din anvelope1

Afișează presiunea actuală pentru fiecare pneu și avertizează în cazul diferențelor față de valoarea prescrisă.

 

Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație1

Captează limitele de viteză, depășirea interdicțiilor și restricțiile legate de timp și de vreme cu o cameră specială și informează șoferul pe afișajul multifuncțional.

 

Asistent de coborâre pante1

Printr-o reglare a turației motorului și, dacă este necesar, prin intervenția frânei, are grijă de o plecare controlată și sigură din rampă.

În limitele sistemului.

Șoferul trebuie să fie gata să înlocuiască sistemul de asistență în orice moment și nu va fi scutit de responsabilitatea sa de a conduce vehiculul în mod judicios.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen