Navigationssysteme

Das Ziel vor Augen: Richtung Zukunft

Auch wenn Ihnen für Ihre Mitfahrer keine Tour zu weit ist: Umwege müssen heutzutage wirklich nicht mehr sein. Die Navigationssysteme im Caravelle 6.1 sind dank moderner Technologie noch funktionaler und intuitiver als zuvor. Besonders innovativ: die Kombination des Digital Cockpit mit dem 23,4 cm (9,2 Zoll) großen Navigationsgerät "Discover Pro". Die neue Kartenfunktion ermöglicht es Ihnen, zwei Karten mit unterschiedlichen Ausschnitten abzubilden und so einen detaillierten Überblick über die weitere Strecke zu erhalten. Zudem werden Sie jederzeit mit Informationen über aktuelle Staus und freie Parkplätze versorgt.

Navigationssystem "Discover Pro"

  • auf dem "Discover Media" aufbauend mit vielen zusätzlichen Extras
  • 23,4 cm (9,2 Zoll) großes Farb-Touchdisplay inkl. Annäherungssenorik
  • hybride Navigation
  • eine Auswahl verschiedenster Kartenoptionen
  • kostenlose Kartenaktualisierungen über das Internet
  • 64 GB Mediaspeicher
  • DAB+

Navigationssystem "Discover Media"

  • 20,3 cm (8 Zoll) großes Farb-Touchdisplay inkl. Annäherungssensorik 
  • 32 GB Mediaspeicher, zwei externe USB- sowie eine Bluetooth-Schnittstelle, hybride Sprachbedienung und Internetradio

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen