Asistent de parcare

Simțurile dvs. speciale pentru o parcare facilă și reușită

Diferitele sisteme de parcare îți fac viața de zi cu zi mai ușoară.

Park Assist1

Ajută la parcare în locuri de parcare transversale și longitudinale, executând automat mișcările optime ale volanului, în timp ce șoferul trebuie să acționeze doar acceleratia, frâna și ambreiajul. Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu cu modelul Crafter.

Blind Spot Sensor 1

Util atunci când ieșiți din parcare cu spatele. Dacă șoferul nu reacționează la tonul de avertizare atunci când un vehicul se apropie critic, se aplică frânarea. Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu de parcare cu modelul Crafter.

Trailer Assist1

Simplifică controlul atunci când tractați o remorcă, sau când doriți sa efectuați manevre de parcare cu ea. Practic, asistentul de parcare preia intregul control al mașinii dvs. Filmul pentru sistemul de asistență arată un exemplu în care este folosit modelul Crafter.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Caravelle 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen