Ampatamente și cabine

Disponibil pentru aproape orice caroserie

Sarcini diferite necesită suprastructuri diferite. Datorită numeroaselor variante, autoșasiul Crafter se pretează pentru aproape orice fel de soluție personalizată. Cabină simplă sau dublă? Ampatament mediu (L3), ampatament lung (L4) sau ampatament plus (L5)? Decizia este a dumneavoastră. Până la urmă, nimeni în afară de dumneavoastră știe mai bine, ce are nevoie întreprinderea dumneavoastră.

Ampatament mediu, cabină simplă

Oferă locuri pe scaune pentru până la trei persoane, datorită lungimii de 5.996 mm.

Ampatament mediu, cabină dublă

Oferă locuri pe scaune pentru până la șapte persoane, datorită lungimii de 5.996 mm.

Ampatament lungi, cabină simplă

Oferă locuri pe scaune pentru până la trei persoane, datorită lungimii de 6.846 mm.

Ampatament mediu, cabină dublă

Oferă locuri pe scaune pentru până la șapte persoane, datorită lungimii de 6.846 mm.

Ampatament lung plus1, cabină simplă

Cu o lungime de 7.404 mm, Crafter cu platformă cu ampatament lung plus și cabină simplă dispune de o suprafață de încărcare de până la 9,6 m² și poate transporta până la trei persoane.

1 Disponibil numai în combinație cu cabină simplă

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen