Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

Preţ de la (incl. TVA)
42.844,-
Preţ de la (excl. TVA)
36.003,-
Puterea motorului (kW)
103 - 130
kW
Puterea motorului (CP)
140 - 177
CP

Atât de divers, precum proiectele dumneavoastră

Autoșasiul Crafter este așa de variabil, cât solicitați dumneavoastră. Volkswagen Autovehicule Comerciale colaborează strâns cu lideri în producția de caroserii și conversii. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Formați-vă o părere despre autoșasiul Crafter

Tehnologia de propulsie

Poate cupla opt trepte. Și anume la toate tipurile de propulsie

Crafter este singurul autovehicul din clasa sa cu șase variante de propulsor-cutie de viteze. Tracțiunea față, spate sau tracțiunea integrală 4MOTION pot fi combinate la alegere cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutia de viteze automată cu 8 trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

Adecvabilitate pentru oraș

Mai relaxat la drum

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în autoșasiul Crafter vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Precum autoșasiul Crafter. Acesta poate fi transformat flexibil într-un autovehicul frigorific, un autovehicul de intervenții sau într-un autovehicul pentru tractări. Și se pretează excelent și pentru suprastructuri grele datorită masei sale proprii reduse.

Aflați mai multe

Cel mai bun post de conducere

Postul de conducere, biroul și spațiul de relaxare întotdeauna la îndemână

Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, autoșasiul Crafter este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

Cea mai bună conectare în rețea

Întotdeauna informat. Nicio secundă de plictiseală.

Într-o zi normală de lucru petrecem destul de mult timp pe drum. Deplasări de la comandă la comandă, cu opriri scurte în depozit și deplasări la magazinul de bricolaj, pentru procurarea unei piese de schimb. Cu atât mai important este să rămâneți totuși informat. Datorită interfeței integrate pentru managementul de flotă "Connected Van" și serviciile online "Car-Net", sunteți aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus în autoșasiul Crafter.

 

Gândit în cele mai mici detalii

Toate caracteristicile

Diversitatea variantelor

Inapoi la overview

Diversitatea variantelor

Cabină simplă sau dublă, diverse ampatamente, trei tipuri de propulsie: autoșasiul Crafter convinge prin numeroase variante.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Pornind de la diverse soluții pentru lumini și vizibilitate, continuând cu diverse dispozitive de remorcare și până la trepte, autoșasiul Crafter are multe de oferit.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Confortul excepțional și un concept bine gândit de depozitare impune standarde în clasa autovehiculelor mari de transport.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

În autoșasiul Crafter nu sunteți doar protejat pe tot timpul zilei, în timp ce vă deplasați – ci sunteți și perfect informat și bine dispus.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sistem de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen