Compartimente de depozitare și rafturi

Mai mult decât în ordine

În cabină are loc tot ce aveți nevoie în biroul mobil. Începând cu cana de cafea, continuând cu metrul de tâmplărie, și terminând cu documentele importante. Acest lucru este posibil datorită unui concept de depozitare cu deosebit de multe rafturi:

  • cel mai mare torpedou din clasa sa
  • un compartiment de depozitare deschis, divizat în trei zone, compartiment pentru metrul de tâmplărie cu loc pentru diverse ustensile precum și două rafturi opționale în galeria din plafon cu mult spațiu de depozitare
  • suporturi de pahare rigide și compartimente de depozitare în uși pentru sticle (1,5 l) Dosare pentru acte și multe altele

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen