Dispozitive de remorcare și trepte

Trage greutăți. Urcare mai ușoară.

Transportul materialelor voluminoase. Tractarea unor remorci suplimentare. Modelul Crafter autoșasiu este conceput pentru munci grele. Deoarece este disponibil la cerere cu diverse preechipări pentru sarcini remorcate până la 3,5 t. În plus, treptele opționale simplifică încărcarea și descărcarea. Uitați-vă acum la oferta noastră:

  • dispozitiv de remorcare detașabil cu cuplă sferică
  • cuplaj cu fălci

Dispozitiv de remorcare detașabil cu cuplă sferică

Dispozitivul de remorcare detașabil cu cuplă sferică se pretează pentru remorci și sisteme de transport până la 3,5 t. 

Cuplaj cu fălci (fără fig.)

Cuplajul cu fălci se pretează pentru sarcini deosebit de grele, de până la 2 t - incl. program electronic de stabilizare cu stabilizarea ansamblului autovehicul-remorcă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen