Instalații de climatizare

Climat de lucru bun la bord

Atunci când valoarea afișată de termometru crește vara la peste 28 de grade iar soarele arde pe cabină, este esențială o instalație de climatizare ușor de reglat. Deoarece aceasta nu aduce doar locul dumneavoastră de lucru la o temperatură plăcută, ci și răcește, la cerere, torpedoul. Astfel aveți întotdeauna la îndemână o băutură reconfortantă. Puteți alege între aceste variante:

Instalație de climatizare cu reglare electronică

Instalația de climatizare disponibilă opțional asigură temperatura dorită, datorită reglării liniare.

Instalație de climatizare "Climatronic"

Instalația de climatizare "Climatronic" disponibilă la cerere permite reglarea temperaturii pe 2/3 zone pentru șofer, pasagerul față și compartimentul de marfă resp. habitaclu. Comutarea automată pe ventilație, senzorul pentru calitatea aerului, alte fante de ventilație și încălzirea suplimentară opțională creează un climat plăcut.

Instalația de climatizare cu reglare electronică și al doilea vaporizator

Fantele de ventilație ale instalației de climatizare disponibile opțional se află deasupra peretelui despărțitor. Climatizează compartimentul de marfă în timpul transportului profesional de persoane sau marfă sensibilă la temperatură. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen