Interfețe și mufe

Conectați-vă peste tot

Încărcați fără complicații telefonul mobil, laptopul sau sculele, în timp ce vă deplasați de la o lucrare la alta. În cabina modelului Crafter Autoșasiu găsiți o mufă USB și numeroase prize:

  • tastatură opțională pentru suprastructuri
  • interfață USB opțională pentru încărcarea dispozitivelor mobile
  • sistem hands-free opțional pentru telefoane mobile, cu conectare Bluetooth în combinație cu toate sistemele radio și de navigație
  • până la patru prize de 12 V precum și o priză de 230 V opțională (300 W) pentru încărcarea acumulatoarelor sculelor și laptopurilor (fără fig.)

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen