Pachet Trendline

Competență la prima privire

Autoșasiul Crafter nu prestează doar bine muncile. Ci și arată bine. Mai ales cu pachetul Trendline opțional. Acesta include numeroase opționale suplimentare:

  • capace pentru centrul roții cromate "VW" și baghete cromate impunătoare în grila barei de protecție față.
  • Pachet crom pentru interior
  • Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată
  • torpedou cu încuiere și două rafturi în galeria din plafon cu lămpi de lectură
  • 4 bucăți prize de 12 V în cabină
  • izolație fonică extinsă în habitaclu, precum și trepte iluminate

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen