Oferta de scaune

Protejarea spatelui și nervilor

Zilele lungi de lucru pe scaunul șoferului sunt obositoare. Dacă ai suferiți și de dureri de ceafă și de spate, scade și cheful și puterea de concentrare. Pentru a evita acest lucru, puteți alege între cinci modele de scaune în Crafter:

  • Scaun de bază cu reglarea spătarului și reglare longitudinală
  • Scaun confort cu reglare pe înălțime și adâncime, cotieră spre interior și suport lombar reglabil în 2 direcții
  • Scaun confort "Plus" cu două cotiere și suport lombar reglabil electric în 4 direcții
  • Scaun oscilant ergoComfort1
  • Scaun oscilant ergoActive cu funcție de masaj

Scaun oscilant ergoComfort1

Protejarea optimă a spatelui prin amortizarea șocurilor datorate carosabilului și reglarea scaunului în 20 de moduri. Combinația între opțiunile de reglare manuale și electrice permite reglarea liniară conform directivelor AT. La cerere sunt disponibile o funcție de încălzire și o funcție de masaj

  • Reglare longitudinală pe înălțime, în adâncime și înclinare a scaunului
  • suport lombar reglabil în 4 direcții
  • Reglarea tetierei, spătarului și cotierei
  • Funcție de încălzire și masaj la cerere

1 Scaunul ergoComfort a fost premiat cu certificatul de calitate AGR la 26.11.2015 de către Asociația federală pentru prevenția durerilor de spate ("Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V.") și de către Forumul pentru un spate sănătos - să trăim mai sănătos ("Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V.".

 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen