Servicii Mobile Online

Conectat permanent – și informat

Primiți cele mai actuale mesaje cu informații din trafic direct de pe Internet. Porniți direct spre cea mai apropiată stație de alimentare cu combustibil. Operați aplicațiile de pe smartphone și în timpul deplasării. Fiți informat cu privire la programările la service și lăsați-vă avertizat direct în condițiile în care există tentative de furt. Cu serviciile mobile online "Car-Net" vă deplasați mai confortabil, în siguranță mai mare și mai bine informat. 

Car-Net App-Connect1

Experimentați mai mult Infotainment atunci când vă aflați la drum și integrați prin Car-Net App-Connect smartphone-ul dumneavoastră prin intermediul unei interfețe USB în autovehiculul dumneavoastră. Car-Net App-Connect afișează aplicații compatibile de pe smartphone pe ecranul tactil al sistemului radio sau sistemului de navigație opționale. Astfel puteți comanda prin Android Auto™, Apple CarPlay™ sau MirrorLink™ anumite aplicații, deosebit de confortabil în timpul deplasării, prin intermediul ecranului tactil.

Car-Net Guide & Inform2

Dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu sistem de navigație opțional, puteți activa serviciile online Car-Net Guide & Inform. Guide & Inform vă stă la dispoziție în mod gratuit în primii trei ani de la înregistrare. Astfel puteți utiliza două tipuri de servicii: Servicii, care vă asistă direct în autovehicul, și servicii, pe care le configurați de acasă - la alegere prin intermediul portalului pentru clienți sau prin intermediul aplicației Car-Net. Pentru a putea utiliza Guide & Inform în autovehicul, realizați pur și simplu un hotspot utilizând smartphone-ul sau utilizați Volkswagen CarStick opțional.

Car-Net App-Connect este disponibil numai în combinație cu sistemul radio "Composition Media" sau cu sistemele de navigație "Discover Media". Car-Net App-Connect cuprinde tehnologiile MirrorLink™, CarPlay™ și Android Auto™. Disponibilitatea acestor tehnologii poate diferi în funcție de țară. Rețineți că Car-Net App-Connect nu este suportată momentan de toate telefoanele mobile de pe piață. Volkswagen colaborează intens cu marii producători de telefoane mobile pentru a promova Car-Net App-Connect pe un plan cât mai larg.

Utilizarea Car-Net Guide & Inform este posibilă numai cu dotările opționale "Discover Media". Suplimentar, aveți nevoie de un terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capabilitatea de a acționa ca și hotspot WLAN, sau de un CarStick Volkswagen 3G, cu cartelă SIM contra cost al unui furnizor de telefonie mobilă oarecare. Serviciile Guide & Inform sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Datorită volumului de date apărut ca urmare a utilizării serviciilor Car-Net, se recomandă cu căldură încheierea unui abonament cu trafic nelimitat cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă. Pentru utilizarea Car-Net se va încheia online un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are timp, în decurs de 90 de zile de la predarea autovehiculului, să înregistreze autovehiculul la adresa www.volkswagen-car-net.com/portal. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate fi diferită în funcție de țară. Aceste servicii sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Informații suplimentare referitoare la Car-Net obțineți de la adresa www.volkswagen-car-net.com/portal și de la partenerul dumneavoastră Volkswagen, informații cu privire la tarifele de telefonie la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen