Sistem de navigație

Ajungere în siguranță la destinație. Descoperiți mai mult.

Atunci când se adună programările, nu rămâne timp de ocoluri. Cu sistemul de navigație "Discover Media" ajungeți la destinație și fără ocolișuri și puteți asculta în același timp muzica dumneavoastră preferată. La calitate perfectă, bineînțeles.

Sistem de navigație "Discover Media"

  • Capabilitate Car-Net Guide & Inform și Car-Net App-Connect
  • Display color TFT de 20,3 cm (8,0 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
  • Unitate CD cu redare MP3
  • Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
  • Tunner dublu cu diversitate faze
  • Interfață AUX-IN și USB, conexiune Bluetooth precum și două sloturi SD în torpedou
  • Card SD cu material pentru card, inclusiv actualizare gratuită a cardului mulțumită Volkswagen MapCare

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen