Sisteme de siguranță

Mizați pe siguranță în mod standard

Autoșasiul Crafter dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare.

Frână pentru coliziuni multiple1

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel se evită în cazul ideal coliziuni secundare. După o scurtă decelerare, autovehiculul autovehiculul este frânat în etape până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul.

Programul electronic de stabilitate1

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Sistemul de control al tracțiunii (ASR)1

Împiedică patinarea roților.

Sistemul antiblocare (ABS)1

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

Blocarea electronică a diferențialului (EDS)

Distribuie forța de propulsie pe roțile care nu patinează.

Avertizare cuplare centură

Semnalizează șoferului că nu este cuplată centura, solicitând optic după pornirea motorului și acustic după începerea deplasării necesitatea cuplării centurilor. 

Airbagul șoferului

Oferă în mod standard cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal. La cerere este disponibil un airbag lateral cortină.

1 în cadrul limitelor sistemului

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen