Sistemele de încălzire

Cald peste iarnă

Curățați geamurile cu racleta, la temperaturi negative? Înghețați în cabina rece după ce ați lucrat afară? Cu sistemele noastre de încălzire vă este cald și confortabil la drum chiar și în lunile friguroase de iarnă.

Încălzire în staționare a aerului programabilă

Încălzirea în staționare a aerului alimentară cu combustibil încălzește direct aerul refulat și încălzește rapid aerul din compartimentul de marfă respectiv habitaclu, prin intermediul fantelor de ventilație. La cerere este disponibilă o telecomandă.

Încălzire reglabilă electronic

Încălzirea reglabilă electronic asigură în mod standard reglarea exactă a temperaturii din habitaclu.

 

Pachet de iarnă

Pachetul de iarnă cuprinde o încălzire suplimentară, un rezervor mai mare pentru lichidul de spălare a geamurilor cu indicator de nivel, duze de pulverizare cu încălzire și parbriz cu încălzire.

 

Încălzitor suplimentar alimentat cu combustibil

Instalația alimentată cu combustibil asistă încălzirea de bord în timp ce motorul funcționează.

 

Încălzirea în staționare a aerului și încălzitor suplimentar

Pe lângă funcțiile încălzirii în staționare a aerului, un încălzitor asistă încălzirea de bord, când motorul funcționează.

 

Încălzire suplimentară a apei cu încălzire în staționare programabilă

Încălzirea suplimentară a apei cu încălzire în staționare programabilă asistă încălzirea de bord, când motorul funcționează. Ea este programabilă și poate astfel preîncălzi autovehiculul dumneavoastră pentru până la 60 de minute.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen