Tipuri de propulsie

Absolut puternic

Indiferent dacă este vorba despre tracțiune față, atunci când este necesară o capacitate mai mare de transport, tracțiune spate pentru transportul mărfurilor grele sau tracțiune integrală pentru tracțiune îmbunătățită pe teren accidentat - modelul Crafter vă oferă pentru aproape orice fel de provocare sistemul de tracțiune adecvat. 

Tracțiune față

Combină sarcina utilă maximă, sarcina tractată ridicată de până la 3,0 t și un motor montat transversal în față.

Tracțiune spate

Unde alții își ating limitele, Crafter continuă: Versiunea cu tracțiune spate permite tractarea unor sarcini mari și convinge prin tracțiunea sa foarte bună și când este complet încărcat.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Indiferent că este vorba de șantiere pline de noroi, drumuri forestiere neconsolidate sau rampe extreme - în versiunea cu tracțiune integrală 4MOTION, Crafter convinge pe aproape orice tip de teren prin tracțiune fiabilă și menținerea perfectă a traiectoriei.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Autoșasiu

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen