Siguranța­încărcăturii

Se așază, se potrivește și nu se clatină

Crafter cu platformă dispune de suficient spațiu pentru materiale, scule pachete și multe alte obiecte, de care aveți nevoie de-a lungul zilei de muncă. În plus, oferă la fel de multe opțiuni inteligente de a fixa totul. Astfel, încărcătura ajunge bine și în stare impecabilă la destinație. Aceste soluții vă stau la dispoziție:

  • Inele de ancorare
  • Cutie de depozitare pe platformă1
  • Cutii pentru scule (fără fig.)

Inelele de ancorare

Pentru asigurarea încărcăturii sunt încastrate în podea până la zece inele de ancorare, care pot fi coborâte la nivel cu suprafața de încărcare. 

Cutie de depozitare pe platformă1

Cutia de depozitare din aluminiu fixată ferm pe platformă oferă un volum de 640 l și este concepută pentru o sarcină de 240 kg. Un amortizor cu gaz asigură deschiderea automată și fixarea capacului.

Cutii de scule

Sub suprafața de încărcare pot fi montate până la cinci cutii de scule, cu posibilitate de încuiere, pe fiecare parte a autovehiculului. Ele au un volum de câte 71,5 l și pot fi încărcate cu câte 40 kg.

1 Poate conduce la creșterea timpilor de livrare.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
cu platformă

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen