Meniu
Inchidere meniu

Crafter
cu platformă

Preţ de la (incl. TVA)
43.874,-
Preţ de la (excl. TVA)
36.869,-
Puterea motorului (kW)
103 - 130
kW
Puterea motorului (CP)
140 - 177
CP

Mult spațiu pentru materiale și pentru echipă.

Crafter cu platformă este proiectat pentru lucrările cu adevărat grele. Pentru că poate prelua greutățile la fel de bine ca cei ce îl conduc. Chiar dacă nu poate prelua toată munca dumneavoastră, dispune totuși de numeroase funcții, care vă simplifică sensibil activitatea cotidiană.

Formați-vă o părere despre Crafter cu platformă

Tehnologia de propulsie

Poate cupla opt trepte. Și anume la toate tipurile de propulsie

Crafter este singurul autovehicul din clasa sa cu șase variante de propulsor-cutie de viteze. Tracțiunea față, spate sau tracțiunea integrală 4MOTION pot fi combinate la alegere cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutia de viteze automată cu 8 trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

Cel mai bun post de conducere

Postul de conducere, biroul și spațiul de relaxare întotdeauna la îndemână

Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil. Sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, modelul Crafter cu platformă este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

Adecvabilitate pentru oraș

Mai relaxat la drum

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în Crafter cu platformă vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație. 

 

Cea mai bună rentabilitate

Calitatea este rentabilă

Calitate ridicată pe termen lung - costuri reduse de întreținere. Această investiție se justifică din plin la Crafter cu platformă. Datorită construcției sale robuste, motoarelor eficiente și rezistenței aerodinamice reduse, este rentabil pentru întreprinderea dumneavoastră. De la achiziție până la revânzare.

Cea mai bună fixare a încărcăturii

Totul fixat la locul său

Atunci când trusele de scule alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne pe suprafața de încărcare, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau șoferul poate fi distras. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter cu platformă vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 10 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Aflați mai multe

Cea mai bună conectare în rețea

Întotdeauna informat. Nicio secundă de plictiseală.

Într-o zi normală de lucru petrecem destul de mult timp pe drum. Deplasări de la comandă la comandă, cu opriri scurte în depozit și deplasări la magazinul de bricolaj, pentru procurarea unei piese de schimb. Cu atât mai important este să rămâneți totuși informat. Datorită serviciilor mobile online "Car-Net" sunteți aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus în Crafter cu platformă.

 

Gândit în cele mai mici detalii

Crafter cu platformă transportă materiale, echipa și utilajele. În acest scop, oferă o gamă întreagă de opțiuni.

Toate caracteristicile

Încărcătură

Inapoi la overview

Încărcătură

Crafter cu platformă transportă materiale, echipa și utilajele. În acest scop, oferă o gamă întreagă de opțiuni.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Farurile cu leduri opționale cu lumini de zi, fază scurtă și fază lungă iluminează carosabilul economisind energie.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Soluțiile de depozitare bine gândite și numeroase opționale suplimentare transformă cabina generoasă în locul dumneavoastră de muncă foarte comod.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

În Crafter cu platformă nu sunteți doar protejat pe tot timpul zilei, în timp ce vă deplasați – ci sunteți și perfect informat și bine dispus.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen