Suprafață de încărcare

Dimensiunea potrivită pentru fiecare comandă

Cine vrea să realizeze multe, trebuie să și poată transporta mult. Cât înseamnă asta, nu știe nimeni mai bine decât dumneavoastră. Din acest motiv, modelul Crafter cu platformă este disponibil cu până la trei lungimi diferite precum și cu cabină simplă sau dublă. Dumneavoastră decideți care sunt capacitățile de care are nevoie întreprinderea dumneavoastră.

Ampatament mediu, cabină simplă

Crafter cu platformă, cu ampatament mediu și cabină simplă, are o lungime de 6.204 mm. În același timp, dispune de o suprafață de încărcare de până la 7,1 m² și poate transporta până la trei persoane.

Ampatament mediu, cabină dublă

Cu o lungime de 6.204 mm, Crafter cu platformă cu ampatament mediu și cabină dublă dispune de o suprafață de încărcare de până la 5,5 m². Suplimentar, transportă până la șapte persoane.

Ampatament lung, cabină simplă

Modelul Crafter cu platformă, cu ampatament lung și cabină simplă, are o lungime de 7.004 mm, o suprafață de încărcare de până la 8,8 m² și spațiu pentru până la trei persoane.

Ampatament lung, cabină dublă

Modelul Crafter cu platformă, cu ampatament lung și cabină dublă, convinge cu o lungime de 7.004 mm, o suprafață de încărcare de până la 7,1 m² și spațiu pentru până la șapte persoane.

Ampatament lung plus1, cabină simplă

Cu o lungime de 7.404 mm, Crafter cu platformă cu ampatament lung plus și cabină simplă dispune de o suprafață de încărcare de până la 9,6 m² și poate transporta până la trei persoane.

1 Disponibil numai în combinație cu cabină simplă

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
cu platformă

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen