Volane multifuncționale

Totul la îndemână

Schimbați postul radio - și mențineți în același timp ambele mâini pe volanul multifuncțional. Pentru că, prin intermediul butoanelor sale, puteți comanda radioul respectiv sistemul de navigație, telefonul mobil sau sistemul de menținere a vitezei de croazieră în mod comod.

Volan de piele multifuncțional, cu încălzire

Volanul de piele multifuncțional stă și foarte bine în mână și surprinde prin caracterul prietenos în utilizare. Prin intermediul butoanelor puteți să comandați, de ex. sistemul radio, resp. de navigație, telefonul mobil sau sistemul de control al vitezei de croazieră.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
cu platformă

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen