Sisteme de siguranță

Modelul Crafter autofurgon dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare. 

Frână multicoliziune¹

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel, în cazul ideal, coliziunile succesive sunt evitate. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat incremental la 10 km/h, șoferul putând să preia din nou controlul în orice moment.

 

Programul electronic de stabilitate(f. imag.)

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Sistemul de control al tracțiunii (ASR) (f. imag.)

Împiedică patinarea roților.

Sistem antiblocare (ABS)(f. imag.)

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

Blocare electronică diferențial (EDS) (f. imag.)

Distribuie forța de propulsie pe roțile care nu patinează.

Avertizare cuplare centură (fără fig.)

Semnalizează șoferului faptul că centura nu este cuplată, prin solicitare vizuală înainte de pornirea motorului și acustică după începerea deplasării, de cuplare a centurii. 

Airbag șofer (f. imag.)

Oferă în mod standard cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal. La cerere, este disponibil un airbag lateral pentru cap2 .

În cadrul limitelor sistemului.

Echipare specială contra cost.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Disponibil în curând:
Noul Crafter Furgon

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen