Meniu
Inchidere meniu

Disponibil în curând:
Noul Crafter Furgon

Pregătit pentru sarcinile majore

Pentru noul Crafter Furgon, aproape nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși, sau containere pe role. În plus, datorită capacității de încărcare și asigurare a încărcăturii de primă clasă, îți ușurează munca. Însă acum, noul Crafter merge chiar mai departe. Cu noul său Cockpit digital, ai permanent la îndemână toate informațiile importante. Infotainmentul modern și interconectarea excelentă oferă mai mult divertisment și confort pe drumul spre următoarea programare, în timp ce, datorită sistemelor suplimentare de asistență pentru șofer, ajungi mai relaxat la destinație. Astfel, noul Crafter demonstrează că este și mai dornic să te asiste eficient în cotidianul profesional.

Cel mai bun post de conducere Cockpit, birou și spațiu de relaxare întotdeauna la îndemână

Ești pe drumuri în cea mai mare parte a zilei tale de lucru? Atunci noul tău Crafter nu este numai un mijloc de transport. Este locul în care îți faci ordine în documente, stabilești programări, depozitezi ustensile de lucru, îți încarci smartphone-ul sau îți iei pauza de masă. Cu numeroase spații de depozitare și conexiuni, interfața pentru telefonul mobil cu funcție de încărcare inductivă, volanul multifuncțional standard, precum și scaunul oscilant ergoComfort opțional, noul Crafter este perfect pregătit pentru toate acestea.

Gândit în cele mai mici detalii

Caracteristici

Încărcătură

Inapoi la overview

Încărcătură

Modelul Crafter Furgon câștigă puncte datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Exteriorul

Inapoi la overview

Exterior

Pornind de la farurile cu led și până la pachetul Trendline opțional: modelul Crafter Furgon are multe de oferit, deja de la prima privire.

Interiorul

Inapoi la overview

Interior

Confortul excepțional și un concept bine gândit de depozitare impune standarde în clasa autovehiculelor mari de transport.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

În Crafter Furgon nu ești doar protejat pe tot timpul zilei, în timp ce te deplasezi – ci ești și perfect informat și bine dispus.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Crafter cu tracțiune integrală 4MOTION și cutie de viteze automată cu 8 trepte

Extrem de dură la nevoie: indiferent dacă este vorba despre carosabil acoperit cu zăpadă, șantiere pline de noroi, drumuri forestiere neconsolidate sau rampe extreme - în varianta cu tracțiune integrală 4MOTION, Crafter convinge pe orice teren, prin tracțiunea fiabilă și menținerea perfectă a traiectoriei. Crafter cu cutie de viteze automată cu 8 trepte este disponibil pentru toate variantele de tracțiune: tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală 4MOTION:

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen