VW Connect

Fiecare erou are ajutoarele sale - iar cu serviciile online de la VW Connect¹ pentru modelul tău Crafter, îți stă la dispoziție o întreagă serie, în funcție de echipare. Căci datorită cartelei sale eSIM integrate, este conectat online de la bun început. Și asta face din Crafter un asistent valoros în activitatea ta profesională. Astfel ești aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus când te afli pe drum. În același timp, cu ajutorul aplicației Volkswagen App¹ îl poți conecta cu smartphone-ul tău și ai astfel acces comod la numeroase funcții ale autovehiculului și la starea autovehiculului. Verifică de exemplu de la distanță dacă ai încuiat ușile - sau localizează-ți modelul Crafter parcat foarte simplu, prin GPS. Mai mult confort și mai multă interconectare oferă VW Connect Plus¹. Profită de exemplu de informații din trafic în timp real și ocolește pe drumul spre următoarea destinație aproape orice ambuteiaj. Cu comanda vocală extinsă opțională cu conexiune online poți porni postul tău de radio prin internet preferat prin comandă vocală sau poți apela informații privind starea modelului tău Crafter.

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect/We Connect ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect / We Connect. În plus, este necesară încheierea online a unui contract VW Connect/ We Connect, resp. VW Connect Plus/We Connect Plus separat cu Volkswagen AG . Pentru VW Connect Plus/We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului pentru a-l înregistra la adresa myvolkswagen.net/at/de.html sau prin intermediul aplicației Volkswagen (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile pe întreaga durată de derulare gratuită agreată. Utilizarea serviciilor mobile online de la VW Connect/ We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni la internet integrate. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei sunt suportate în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor "Streaming & Internet", precum și a unor aplicații In-Car individuale de către Volkswagen AG. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WLAN pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Opțional, utilizarea radioului web și streaming-ul media sunt posibile prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming). Pentru utilizarea aplicației gratuite Volkswagen este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android adecvat și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contrat de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale de la VW Connect/We Connect și VW Connect Plus/We Connect Plus descrise în pachet poate să varieze în funcție de țară și diferă și în funcție de autovehicul și de echipare. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală, sau pot fi anulate. Informații mai detaliate găsești la adresa connect.volkswagen-we.com și la partenerul tău Volkswagen Autovehicule Comerciale. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă obții de la furnizorul tău de telefonie mobilă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Disponibil în curând:
Noul Crafter Furgon

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen