Meniu
Inchidere meniu

18.12.2020 Transporter T6.1 a primit medalie de aur Euro NCAP.

Euro NCAP tocmai a testat siguranța a 19 vehicule utilitare ușoare. Testele s-au axat pe disponibilitate și funcția sistemelor active de siguranță. Transporter T6.1 a obtinut punctajul maxim si a primit o medalie de aur Euro NCAP.

Volkswagen Transport T6.1 a primit medalia de aur în cadrul celor mai recente teste de siguranță EURO NCAP.

Volkswagen Transport T6.1 a primit medalia de aur în cadrul celor mai recente teste de siguranță EURO NCAP. La teste, care s-au axat pe disponibilitatea și funcția sistemelor de siguranță activă, au participat 19 vehicule comerciale ușoare.

Boom-ul comerțului online a dus la o creștere a cererii de servicii de livrare pe ultima milă, drept urmare vânzările de van-uri sunt în creștere. De la această premisă a pornit și consorțiul NCAP atunci când a dorit să analizeze și să evalueze disponibilitatea și funcționarea sistemelor de asistență a pentru vehiculele care se conduc cu categoriile de permis B și C / D cu o greutate totală permisă de până la 3,5 tone. În urma testelor, VW Transporter T6.1 a obținut cel mai bun scor: "Transporter oferă consumatorilor opțiunea de a achiziționa o gamă largă de caracteristici de siguranță performante și câștigă o medalie de aur în testele Euro NCAP".

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen