Meniu
Inchidere meniu

8.3.2022 Noul ID. Buzz. Pregătit pentru premiera mondială.

Ediția complet electrică a legendarului microbuz a fost regândită și redesenată.
Interiorul spațios și versatil impresionează prin schema de culori, materialele sustenabile și ideile ingenioase.

Timp rămas până la premiera mondială

Eveniment online

Conceptul ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Compact pe exterior, spațios la interior: ID. Buzz și ID. Buzz Cargo - indiferent dacă alegi varianta de persoane sau pe cea cargo, ambele modele folosesc spațiul extraordinar de bine datorită platformei MEB.Modelul ID. Buzz în cinci locuri este prevăzut cu spațiu pentru bagaj de 1121 de litri, chiar și cu pasageri la bord. Volumul maxim de încărcare al lui ID. Buzz Cargo, echipat cu un compartiment despărțitor în spatele primului rând de scaune, de asemenea are un volum de până la 3.9 m3.

ID. Buzz va fi disponibil în șapte culori uni și patru în două nuanțe. Culorile corespund vopselei exterioare și sunt reflectate opțional în tapițeria scaunelor, panoul de bord și decorul interior al portierelor. Iluminarea ambientală este disponibilă opțional cu până la 30 de nuanțe. 

Atenția la detalii în noul model este de asemenea evidentă și într-un număr de motive ID. Buzz care decorează interiorul în diverse locuri. Marea majoritate sunt descoperite la o a doua vedere - chiar și caracteristici funcționale și inteligente, precum un deschizător de sticle și o racleta pentru parbriz.

ID. Buzz. Turul marilor orașe înainte de lansarea oficială

Bulli. Inspiră oamenii din întreaga lume de peste 70 de ani. Volkswagen Vehiculele Comerciale  aduce acum această fascinație în era mobilității electrice. Cu un nou act de identitate, ID. Buzz aduce un omagiu legendarului Bulli, gândit și proiectat pentru viitor. Pentru libertate maximă. ID. Buzz este mai mult decât un vehicul electric. Este creat pentru toți cei care doresc să înceapă o nouă eră a mobilității alături noi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen