Meniu
Inchidere meniu

13.8.2018 Noul Grand California: Start într-o nouă dimensiune.

Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă în premieră mondială la Caravan Salon în Düsseldorf (între 24 august și 2 septembrie) modelul Grand California. Autorulota complet nou dezvoltată se bazează pe ultramodernul Crafter.

Premieră la Caravan Salon

  • Autorulotă bazată pe Crafter
  • Model nou din clasa de lungime șase metri, cu baie și zonă de dormit în spate

Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă în premieră mondială la Caravan Salon în Düsseldorf (între 24 august și 2 septembrie) modelul Grand California. Autorulota complet nou dezvoltată se bazează pe ultramodernul Crafter. Cu modelul Grand California, Volkswagen Autovehicule Comerciale își extinde gama de autorulote cu un model din clasa șase metri lungime, care include și o baie. În paralel cu zona de dormit generoasă din spate, Grand California va fi disponibil cu un pat supraetajat pentru copii. Lansarea pe piață a noii autorulote va avea loc în primăvara anului 2019.

Modelul California prezentat pentru prima oară în anul 1988 pe baza modelului Bulli este cea mai de succes autorulotă din lume, cu peste 160.000 de exemplare vândute. Experiența câștigată în trei decenii cu acest simbol al camperelor a fost folosită de către Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a concepe Grand California pe platforma tehnică a modelului Crafter. Ambele serii constructive California vor fi oferite în continuare în paralel .

Interiorul, cu claritatea sa proaspătă și soluțiile detaliate gândite cu atenție, urmează linia acelor caracteristici care au făcut deja din California un bestseller . Decorurile dulapurilor sunt în general păstrate în alb în Grand California . Această alegere a culorii asigură o atmosferă deschisă, generoasă, la care contribuie geamurile rabatabile tip camper din spate și laterale, precum și trapele de plafon mari de deasupra patului dublu din spate și de deasupra zonei de locuit. Toate geamurile tip camper sunt echipate cu jaluzele duble (plasă de țânțari și obscurizare). Pentru cabina șoferului există un concept de obscurizare nou conceput.

Din echiparea standard mai fac parte, pe lângă bucătărie și baia spațioasă (840 x 800 mm) și detalii pentru un sistem de iluminare exterioară deasupra ușii glisante. De asemenea, racordul standard pentru dușul exterior (cu temperatură reglabilă a apei) din zona din spate perfecționează viața în camping. O treaptă extensibilă electric la ușa glisantă ușurează urcarea și coborârea; o plasă pentru țânțari din două piese la ușa glisantă face de asemenea parte din echiparea de serie.

O funcție inovatoare este comanda opțională a difuzoarelor din zona de locuit prin Bluetooth. Astfel, independent de sistemul Infotainment, pe smartphone, tabletă sau laptop se poate asculta muzică.

Grand California este echipat cu scaune rotative în față și o banchetă dublă în zona de locuit. Familiile cu copii mici vor aprecia sistemul de fixare ISOFIX inclusiv Topteather de pe bancheta spate. O masă de dimensiuni generoase oferă spațiu suficient pentru mesele servite în patru. Echiparea bucătăriei include un frigider extensibil de 70 de litri, inclusiv congelator (accesibil și din exterior prin intermediul ușii glisante), un aragaz cu două ochiuri, o chiuvetă, precum și diverse dulapuri cu uși glisante, sertare și compartimente de depozitare rabatabile.

O caracteristică esențială care diferențiază acest model față de California "T6" este baia modelului Grand California. Pe lângă toaletă și duș, baia este echipată cu un lavoar rabatabil, rafturi cu sistem de fixare a obiectelor pentru duș, un dulap cu suport integrat pentru hârtia igienică (oferă protecție împotriva umidității), suporturi pentru prosoape și o trapă în plafon pentru ventilație. 110 litri de apă proaspătă poate depozita Grand California. Veți căuta un comutator de lumini în zadar - sistemul de iluminare pornește automat prin intermediul unui senzor de mișcare - disponibil standard.

Opțional, pe lângă patul etajat cu plafonul panoramic integrat deasupra acestuia, vor mai fi disponibile și alte detalii precum o instalație de climatizare suplimentară în plafon pentru partea din spate, o marchiză, un suport de biciclete pentru hayon, masă și scaune de camping (care pot fi depozitate în ușile batante spate) . Încălzirea standard pe gaz poate fi extinsă opțional și ca încălzire pe gaz-curent și motorină-curent. O instalație solară pentru plafon și o antenă SAT (pentru recepție TV) și un hotspot LTE WLAN (Router) vor fi de asemenea disponibile.

În plus, Grand California va fi disponibil cu sistemele de asistență șofer, sistemele pentru confort și sistemele Infotainment ale modelului Crafter. Dintre sistemele de asistență șofer fac parte printre altele sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" cu funcție de frânare de urgență în oraș, asistentul pentru menținerea benzii "Lane Assist", asistentul pentru schimbarea benzii de rulare "Blind Spot-Sensor", asistentul pentru ieșirea din parcare "Rear Traffic Alert", protecția flancurilor bazată pe senzori, asistentul de virare la parcare, tempomatul cu ACC (reglarea automată a distanței) și camera video pentru mers înapoi "Rear View".

Autorulotele precum Grand California fac înconjurul lumii. De aceea, Volkswagen Autovehicule Comerciale va oferi noul model și cu tracțiune integrală (4MOTION). Nou dezvoltatul plafon înalt tip Camper a fost realizat aerodinamic pentru a evita eventualele dezavantaje ale utilizării sale .

Adaptat de la California "T6" este conceptul vopselei bicolore. Gama de vopsele uni se compune din alb Candy, argintiu reflex și gri Indium. Ca vopsele bicolore sunt disponibile combinațiile argintiu reflex / gri Indium, alb Candy/roșu cireașă, alb Candy/albastru Deep Ocean și alb Candy / bej Mojave metalizat.

În cadrul Caravan Salon din Düsseldorf, Volkswagen Autovehicule Comerciale va face publice mai multe detalii despre Grand California, precum și datele de lansare pe piață.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen