Meniu
Inchidere meniu

16.4.2018 Amarok V6 de la Volkswagen Autovehicule Comerciale poate fi comandat începând de acum cu noua motorizare de top.

Conceptul de Amarok prezentat la cea mai recentă ediție IAA poate fi comandat imediat cu noua motorizare de top disponibilă în producția de serie. O noutate o reprezintă motorul TDI V6, de acum cu 190 kW/258 CP, plus un overboost de 10 kW/14 CP, și cu un cuplu de până la 580 Nm.

Modelul VW Amarok Nou, cu motorizare de top

  • V6 acum cu 190 kW/258 CP, overboost suplimentar și 580 Nm cuplu
  • Noul model, în variantele Amarok Aventura și Highline poate fi deja configurat și comandat

Volkswagen Autovehicule Comerciale își însoțește promisiunile cu fapte: Conceptul Amarok prezentat la cea mai recentă ediție IAA poate fi comandat imediat cu noua motorizare de top disponibilă în producția de serie. O noutate o reprezintă motorul TDI V6, de acum cu 190 kW/258 CP, plus un overboost de 10 kW/14 CP, și cu un cuplu de până la 580 Nm - disponibil pentru variantele de echipare Amarok Highline și Aventura. În plus, modelul Amarok în varianta de top Aventura dispune și de noutăți la capitolul aspect, printre altele, de un plafon negru, roți noi de 20 de inchi și, disponibilă pentru prima oară pentru Amarok, vopseaua Aventura în culoarea verde-păun metalizat.

Unic în segmentul său - cu o putere de 190 kW/258 CP, cu overboost-ul accesibil pentru perioade scurte, chiar de 200 kW/272 CP, modelele Amarok Highline și Amarok Aventura 2018 cu noul V6 fac o declarație clară: Acum cu 190 kW/258 CP, la utilizarea overboost-ului prin apăsarea pedalei de accelerație până la podea, chiar cu 200 kW/272 CP pentru scurt timp, Amarok face un mare pas înainte, comparativ cu puterea de 165 kW/224 CP disponibilă până acum.

Cuplu mai mare, cu 580 față de cei 550 Nm de până acum, și semnificativ mai multă putere - de asta se pot bucura atât utilizatorii comerciali, precum și clienții privați. Acum, întregul cuplu al noii motorizări de top pentru Amarok este disponibil deja între 1.400 și 3.000 rotații pe minut, iar întreaga putere este disponibilă începând cu 3.250 până la 4.500 rotații. Tracțiunea integrală permanentă 4MOTION și o cutie de viteze automată cu 8 trepte sunt disponibile standard la bordul lui Amarok cu noul propulsor de top - în varianta Highline, precum și în varianta Aventura.

În plus, modelul Amarok cu motorul V6 mai mare sub capotă dispune și de alte câteva modificări estetice: Astfel, plafonul. capitonajul stâlpilor și alte elemente ale plafonului sunt realizate acum la modelul Amarok Aventura în culoarea negru Titan. Acestea, împreună cu echiparea scaunelor în piele Nappa negru Titan, conferă o imagine foarte unitară și atrăgătoare. Noua motorizare de top se sprijină la Amarok Aventura pe roți de 20 de inchi 'Talca' de culoare grafit întunecat, cu suprafață satinată . Și vopseaua verde-păun metalizat disponibilă pentru prima dată pentru Amarok este disponibilă exclusiv pentru modelul Aventura de 190 kW/258 CP construit la Hanovra . Bara sport în culoarea caroseriei accentuează aspectul general sportiv al modelului. În plus, vopselele opționale mate (gri Indium, albastru Ravenna) sunt în continuare disponibile, la fel ca și culoarea albastru Ravenna metalizat, ce conferă variantei Aventura acel ceva exclusiv.

Echiparea standard a noilor modele V6 cu 190 kW/258 CP Amarok Highline și Amarok Aventura include și alte funcții precum faruri frontale cu bi-xenon cu lumini de zi cu leduri. Pachetul Lumină și vizibilitate (funcția 'leaving' și 'coming home', funcționarea intermitentă a ștergătoarelor cu senzor de ploaie), precum și proiectoarele de ceață cu lumini adaptive și oglinzile exterioare pliabile electric sunt disponibile pentru Aventura ca dotare standard, iar pentru Highline ca dotare opțională.

Sistemul RCS - Roll-Cover-System - o acoperitoare mobilă a cutiei de transport de 2,52 metri pătrați, a cărei dimensiune reprezintă de asemenea un etalon în segmentul pickup, este realizat acum cu aspect de aluminiu argintiu strălucitor . Acoperitoarea protejează de exemplu împotriva prafului, umidității și privirilor nedorite. Și scutul inferior cu design special în partea din față a modelului Amarok Aventura este acum de culoare argintie.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen