Acțiuni

Cine se decide acum pentru un e-Crafter nou, se poate bucura de bonificații atractive și o garanție extinsă.

Bonus mobilitate electrică & bonus pentru antreprenori

La comanda unui e-Crafter nou vă puteți bucura de o  bonificație pentru autovehicule electrice în valoare de € 1.800,1 . Oferta noastră specială pentru întreprinzători: bonus pentru întreprinzători în valoare de € 2.514,−2

Garanție extinsă 2+2

Prin intermediul ediției speciale pentru cei interesați de probleme de siguranță, profitați și de o garanție extinsă la achiziția unui e-Crafter nou. Aceasta include o garanție prelungită cu 2 ani, în continuarea garanției de 2 ani a producătorului, la parcurgerea a maxim 120000 km3.

1 La achiziția unui e-Crafter 35 autofurgon L3H3 nou 100 kW/136 CP PSM obțineți o bonificație pentru autovehicule electrice de până la € 1.800,−. Toate bonificațiile sunt neobligatorii, bonificații ne-cart. incl. TVA. Informații detaliate la unitățile VW participante. Suplimentar se poate solicita o subvenție de până la € 8.500,− de la Ministerul Federal de Finanțe. Informații mai detaliate în această privință: www.umweltfoerderung.at

2 La achiziția și înmatricularea unui e-Crafter nou până la 31.12.2019 respectiv în limita stocului disponibil, întreprinderile cu cod fiscal valabil primesc bonificația pentru întreprinzători în valoare  de € 2.514,−. Toate bonificațiile sunt neobligatorii, bonificații ne-cart. incl. TVA. Informații detaliate la unitățile VW participante.

3 Oferta este valabilă pentru achiziția unui e-Crafter nou. Cu privire la detalii suplimentare referitoare la garanție vă informează partenerul Volkswagen Autovehicule Comerciale. La extinderi și carosări, se aplică numai volumul de livrare din fabrică.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen