Acțiuni

Cine se decide acum pentru un e-Crafter nou, se poate bucura de bonificații atractive și o garanție extinsă.

Bonus mobilitate electrică & bonus pentru antreprenori

La comanda unui e-Crafter nou vă puteți bucura de o  bonificație pentru autovehicule electrice în valoare de € 1.800,1 . Oferta noastră specială pentru întreprinzători: bonus pentru întreprinzători în valoare de € 2.514,−2

Garanție extinsă 2+2

Prin intermediul ediției speciale pentru cei interesați de probleme de siguranță, profitați și de o garanție extinsă la achiziția unui e-Crafter nou. Aceasta include o garanție prelungită cu 2 ani, în continuarea garanției de 2 ani a producătorului, la parcurgerea a maxim 120000 km3.

1 La achiziția unui e-Crafter 35 autofurgon L3H3 nou 100 kW/136 CP PSM obțineți o bonificație pentru autovehicule electrice de până la € 1.800,−. Toate bonificațiile sunt neobligatorii, bonificații ne-cart. incl. TVA. Informații detaliate la unitățile VW participante. Suplimentar se poate solicita o subvenție de până la € 8.500,− de la Ministerul Federal de Finanțe. Informații mai detaliate în această privință: www.umweltfoerderung.at

2 La achiziția și înmatricularea unui e-Crafter nou până la 31.12.2019 respectiv în limita stocului disponibil, întreprinderile cu cod fiscal valabil primesc bonificația pentru întreprinzători în valoare  de € 2.514,−. Toate bonificațiile sunt neobligatorii, bonificații ne-cart. incl. TVA. Informații detaliate la unitățile VW participante.

3 Oferta este valabilă pentru achiziția unui e-Crafter nou. Cu privire la detalii suplimentare referitoare la garanție vă informează partenerul Volkswagen Autovehicule Comerciale. La extinderi și carosări, se aplică numai volumul de livrare din fabrică.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen