Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

Electric, practic, inovator. Viitorul autovehiculelor utilitare.

Modelul e-Crafter îndeplinește deja de azi cerințele de mâine. Și oferă un volum util fără restricții. Așa cum vă așteptați de la un Crafter al viitorului.

Formați-vă o părere despre e-Crafter

Volum compartiment încărcare

Încărcare fără probleme

Pentru serviciile de curierat, de livrare expres și de coletărie este important fiecare centimetru de spațiu de încărcare. Cu atât mai bine că nu trebuie să renunțați la acesta, în cazul modelului e-Crafter. Deoarece bateria sa este montată sub podea, pentru economie de spațiu. Astfel, se evidențiază prin spațiul de încărcare cunoscut de până la 10,7 m³ și o înălțime de încărcare de 1.861 mm.

Sarcină utilă

Transportul sarcinilor grele

Pentru e-Crafter, nicio comandă nu este grea. Dezvoltat special pentru servicii de curierat, servicii de livrare expres și pentru coletărie, autofurgonul combină o sarcină utilă de până la 975 kg.

Motor electric

Accelerare rapidă la fiecare comandă

Motorul cu o putere de 100 kW/136 CP pune la dispoziție cuplul de 290 Nm deja la pornirea de pe loc. Acesta este suficient pentru accelerare rapidă și pentru integrarea în fluxul traficului.

Baterie

Aduce întreprinderea dumneavoastră mai departe

Cu modelul e-Crafter, întreprinderea dumneavoastră nu este doar în avangarda tehnicii. Bateria sa litiu ion permite o autonomie de până la 173 km1, atunci când este complet încărcată. Astfel ajungeți fără probleme de la programare la programare. Sau de la o adresă de livrare la alta. Iar dacă faceți între timp pauză de prânz: bateria poate fi încărcată, datorită sistemului de încărcare rapidă CSS, cu o putere de încărcare de 40 kW  în doar 45 minute până la 80%.

Combinația celor mai bune caracteristici

Deplasare avansată Păstrarea elementelor consacrate.

Robust, economic, performant - și totuși se deplasează flexibil în oraș, în pofida interdicțiilor de trafic. Modelul e-Crafter vă oferă toate avantajele unei propulsii electrice. Și toate avantajele unui autovehicul utilitar convențional. Argumente convingătoare, nu-i așa?

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Aflați mai multe

Gândit în cele mai mici detalii

Electronică de putere, motor electric, încărcare rapidă CCS: Descoperiți care sunt tehnologiile inovatoare care fac ca modelul e-Crafter să fie așa de puternic și eficient.

Toate caracteristicile

Tehnologie și încărcare

Inapoi la overview

Tehnologie și încărcare

În locul unui motor cu ardere internă, în compartimentul motor al e-Crafter se află un motor electric foarte compact și astfel semnificativ mai ușor. Acesta are, în timpul funcționării, emisii aproape zero, este extrem de silențios și necesită mult mai puțină întreținere.

Compartiment de marfă

Inapoi la overview

Compartiment de marfă

În e-Crafter găsiți loc pentru la fel de multe pachete, utilaje sau scule, ca și în modelul convențional. Și sunt la fel de bine protejate.

Funcționalități

Inapoi la overview

Funcție

Mențineți la drum controlul asupra lucrurilor importante – pornind de la fluxul de energie, recuperare și până la autonomia rămasă.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen