Afișaj­multifuncțional „Colour"

Totul sub control. Dintr-o privire.

Găsiți informațiile de care aveți nevoie la drum, succint, într-un singur loc: Prin intermediul calculatorului de bord aveți acces la toate funcțiile importante ale e-Crafter. De exemplu la consumul de energie, la nivelul de încărcare al bateriei de înaltă tensiune, fluxul momentan de energie și autonomia rămasă. Suplimentare se afișează informații actuale cu privire la distanța parcursă, temperatura exterioară și oră. Și sistemele de asistență a șoferului pot fi comandate comod prin intermediul ecranului TFT color.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen