Încărcare la wallbox opționale

Încărcare cu volum redus

Instalarea unei stații de încărcare se pretează acolo unde flota dumneavoastră staționează mai mult: de exemplu în garajul subteran al clădirii. Cu ajutorul unei wallbox opționale, încărcați autovehiculul mai rapid. Partenerul nostru de cooperare MOON oferă și stații de încărcare și instalări sub formă de pachet complet, practic.

Curent alternativ

Prin intermediul wallbox opționale, noul e-Crafter se încarcă în cca. 5 ore și 20 de minute, cu o putere de încărcare maximă de 7,2 kW. Cu ajutorul unui sistem suplimentar, inteligent, de gestionare a sarcinilor, se pot încărca și flote mai mari de autovehicule la orele la care este disponibil curent generat prin sisteme fotovoltaice. Oferta completă formată din wallbox cu fișă de tip 2 și instalare la fața locului, vine de la un partener de cooperare. Informații detaliate primiți de la partenerul Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Descoperiți aici infrastructura de încărcare a viitorului de la MOON, furnizorul de sisteme, care integrează mobilitatea electrică în viața de zi cu zi:

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen