Încărcare rapidă­CCS

Încărcare în deplasare

Datorită Combined Charging Systems (CCS), bateriile litiu ion pot fi conectate atât la surse de curent continuu, cât și alternativ. Astfel este posibilă încărcarea la stații de încărcare rapidă publice CSS și la wallbox proprietatea firmei.

Curent continuu

La stațiile de încărcare publice CCS, noul e-Crafter poate fi încărcat deosebit de rapid. Deja acum, sistemul de încărcare rapidă CCS permite o putere de încărcare de 40 kW și încarcă bateria litiu ion în cca. 45 de minute până la un nivel de 80%1. În viitorul apropiat, stațiile de încărcare vor furniza chiar și până la 350 kW curent continuu.

1 Timpul de încărcare este atins la stații de încărcare publice cu sistemul de încărcare standard CCS. Consum de curent combinat: 21.5 kWh/100km (resp. 215 Wh/km).
Emisii CO2: 0 g/km (se referă la emisiile de CO2 în timpul deplasării, emisiile totale de CO2 depind de proveniența curentului electric. Volkswagen recomandă utilizarea curentului obținut din surse regenerabile). 

Descoperiți aici infrastructura de încărcare a viitorului de la MOON, furnizorul de sisteme, care integrează mobilitatea electrică în viața de zi cu zi:

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen