Motor electric

Performanțe ridicate. Masă redusă.

În locul unui motor cu ardere internă, în compartimentul motor al e-Crafter se află un motor electric foarte compact și astfel semnificativ mai ușor. Acesta are, în timpul funcționării, emisii aproape zero, este extrem de silențios și necesită mult mai puțină întreținere. Și oferă și mai multe avantaje

  • Putere maximă 100 kW / 136 PS
  • Cuplu constant de 290 Nm pe întreaga plajă de turații
  • accelerare mai rapidă, fără întreruperi, pe primii 60 de metri, datorită cutiei de viteze automată cu 1 treaptă

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen