Dulapuri de bucătărie cu combină frigorifică

Un concediu pe gustul dumneavoastră

Gătit acasă are cel mai bun gust: Blocul de gătit complet echipat cu plită pe gaz cu două ochiuri și blat de lucru mare vă invită să gătiți personal în orice loc. Un dulap de bucătărie cu sertare practice și dulapuri suspendate ce pot fi deschise, cu spațiu de depozitare de 42 l vă permit să păstrați la îndemână ingredientele, farfuriile, cănile și alte ustensile de bucătărie. Iar ușa glisantă mare aduce cu sine trei avantaje: În timpul gătitului puteți să vă inspirați din mediul înconjurător, mirosurile apărute în timpul gătitului nu se impregnează și ajungeți și de afară la frigiderul cu compartiment frigorific și volum de 70 litri. Dacă scoateți o băutură răcoritoare, o înghețată sau o bucată de pepene, este alegerea dumneavoastră.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen