Instalație fotovoltaică și pentru satelit opționale

Energia și divertismentul sunt garantate

Cu ajutorul instalației fotovoltaice opționale, concediul departe de grijile cotidiene este și mai distractiv. Pentru că, datorită alimentării independente cu energie, de ex. pentru un televizor, nu se instaurează plictiseala.  

Instalația solară opțională pe plafonul autovehiculului (fără imagine)

Grand California 600 are o instalație de 104 W în față pe plafon, la Grand California 680 este montată o instalație de 174 W în mijloc pe plafon. Ambele instalații alimentează a doua baterie și ajută, în funcție de strălucirea soarelui, să fiți independent mai mult timp.

Instalație SAT opțională de la Kathrein pentru recepție TV (fără imagine)

Antena satelit se aliniază automat și poate fi retrasă și extinsă automat. Instalația este admisă până la 130 km/h1.

1 Înălțimea autovehiculului cu instalația SAT crește la Grand California 600 la 3,09 m și la Grand California 680 la 2,97 m.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen