Instalații de climatizare

Vacanță la temperatura la care vă simțiți bine

Dacă în mijlocul verii vă este prea cald, nu trebuie să plecați imediat pentru a vă împrospăta în mijlocul pădurii. Puteți face și asta. Însă pentru siestă, puteți pur și simplu să vă retrageți în autorulota dvs. cu temperatură plăcută. 

Instalația de climatizare opțională"Climatronic"         

Acest sistem oferă o reglare de temperatură cu 2/3 zone pentru șofer, pasager față și spațiul de locuit. Comutarea automată pe ventilație, senzorul pentru calitatea aerului și încălzirea suplimentară opțională creează o climă plăcută.

 

Instalația de climatizare opțională de pe plafon (fără imagine)

Instalația compactă și ușoară (cu putere de răcire de 2.200 kW), este proiectată pentru funcționarea cu o sursă externă de curent.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen