­Marchiză și ­mobilă de camping opționale

Patru pereți fără pereți

Soarele bate întreaga zi iar serile nu sunt suficient de lungi . Pentru ca dumneavoastră să savurați confortul modelului Grand California și în aer liber, în orice moment, vă pune la dispoziție, la cerere, o cameră în aer liber, ridicată rapid: O masă de camping și două  scaune rabatabile se află în gențile de depozitare practice din ușile batante spate. Iar datorită marchizei extensibile din material robust dispuneți opțional și de un loc umbrit. Ea este livrată cu o manivelă acționată manual ce poate fi depozitată rapid și are următoarele dimensiuni:

  • Dimensiunile marchizei la modelul Grand California 600: 2,5 m x 3 m
  • Dimensiunile marchizei la modelul Grand California 680: 2,5 m x 3,5 m 

Figura prezintă modelul Grand California 680

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen