Pat în spate

Dormiți de-a lungul sau de-a latul? Aici, toți dorm bine.

Fiecare doarme cel mai bine în patul său. Perna este moale în modul cel mai plăcut. Iar salteaua amortizează așa cum vă doriți. Trebuie să recunoaștem: somnul este un pic diferit în Grand California. În primul rând, pentru că puteți auzi grierii. Sau valurile spărgându-se de mal. Altfel, este ca acasă: În Grand California aveți întotdeauna patul dumneavoastră. Modelul Grand California 600 dispune de mult spațiu datorită patului transversal. Iar in California 680, un pat longitudinal generos oferă și mai mult confort. Vise plăcute!

Pat spate dispus longitudinal

Patul spate generos din modelul Grand California 680 oferă, prin dimensiunile de 2,00 m x 1,67 m și 1,90 m x 1,67 m deosebit de mult spațiu de dormit și depozitare. 

Pat spate dispus transversal

Comoditatea este doar o funcție frumoasă a patului spate compact (1,93 m1 x 1,36 m) în modelul Grand California 600. 

1 Informațiile cu privire la lungime au o toleranță de +/- 3,5 cm.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen