Pat suspendat opțional

Care este de fapt ora de culcare?

Patul suspendat opțional, cu o lungime de 160 cm până la 190 cm, este micul regat pentru doi pasageri mici în Grand California 600, în care pot urca prin intermediul unei scări practice din aluminiu. Nu este doar loc de dormit, ci și grotă, colț de citit - iar datorită plafonului panoramic, este și observator astronomic. Plafonul panoramic poate fi deschis și poate fi protejat cu o plasă pentru țânțari, respectiv poate fi întunecat complet. Mersul la culcare nu a fost niciodată așa de distractiv: nu trebuie să ne culcăm imediat.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen