Plasă mare pentru țânțari

Fără oaspeți nepoftiți

Pentru a nu permite decât oaspeților invitați să vină la masă, deschiderea ușii glisante mari poate fi închisă exact cu o plasă pentru țânțari din două piese . Ambele plase pot fi deplasate fără probleme în profile cu rulare ușoară. Soarele și aerul curat pot intra, țânțarii și insectele trebuie să rămână afară.

Figura prezintă modelul Grand California 680

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen