Prizele

Acumulator pentru smartphone? 100%

Trebuie să efectuați un apel important, stați în mijlocul pustietății dar aveți măcar rețea. Aceasta nu vă ajută dacă acumulatorul intră în grevă. În Grand California nu vi se întâmplă asta, căci aveți orice prize la bord, ele sunt întotdeauna exact acolo unde aveți nevoie. Puteți conecta fierbătorul de apă și mașina de cafea în zona bucătăriei și smartphone-urile, tabletele și laptopurile, de exemplu în locul de servit ceaiul sau în zona de dormit.

  • șase prize USB pentru încărcarea smartphone-urilor, tabletelor și notebook-urilor
  • patru prize de 230 V și una de 12 V

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen